Denne siden benytter informasjonskapsler også kjent som cookies. Dette er små informasjonsfiler som lagres på din maskin. Hvis du ikke ønsker dette, vennligst forlat siden eller slå av bruken av cookies i din nettleser.
Les mer om dette på siden for informasjonskapsler og personvern?

Om coach


Om coach

Faglig bakgrunn

Sølvi Salomonsen er DNCF sertifisert Coach. Har Bachelorgrad i jus med spesialisering i arbeidsrett. Masterfag i Endringsledelse. Omfattende omstillingskompetanse på individ og organisasjonsnivå. Utfører tjenester både overfor privatpersoner, næringslivet og NAV.

HR faglig bakgrunn fra næringslivet som bl.a. omfatter fagansvar for Omstilling og nedbemanning i Posten Norge. Har også erfaring med rekruttering, HMS, disiplinærsaker og kurskonsepter med gode resultater.


Coach utdannelse 

Min Coach utdannelse består av følgende sertifiseringer:

DNCF sertfisert Coach
Registrert Helsecoach DNCF
Executive
Coach
 
hos Coach Team
ACMC Meta-Coach hos Dr Michael Hall
NLP Master Practitioner hos Coach Team
NLP Practitioner hos Mind Too
Coachsertifisering for ledere hos Right Management
Medlem av Den Norske Coachforening (DNCF)

Sølvi Salomonsen

Etter 30 år i næringslivet ble drømmen om å bli coach og karriereveileder realisert. I 2006 ble Intuition Management etablert. Som karriereveileder og coach er jeg spesielt opptatt av å identifisere styrker og potensialer slik at du kan finne den jobben som passer deg best. En jobb hvor du både får utfordringer og får bruke dine naturlige ressurser og egenskaper, slik at det blir gøy å jobbe. Er utforskende, grundig og systematisk av natur. Har særlig interesse for høysensitivitet og psykologiske utfordringer. Har derfor utforsket spennende fagområder som hvordan utvikle god selvfølelse og hvordan få kontakt med det i deg som vet hva som er bra for deg – din intuisjon. Erkjennelsen er at det er mange veier til målet. Les mer under tema Referanser hva deltakernes forteller om sin erfaring både fra individuell coaching og deltakelse på workshops.

I tillegg til coaching og karriereveiledning holder jeg workshops i Stressmestring, Bevisstgjøring av selvfølelse, Utvikling av intuisjon og Hvordan den høysensitive finner sin styrke.

Kunder og samarbeidspartnere:

Intuition Management tilbyr tjenester til privatpersoner, virksomheter, ledere og medarbeidere i næringslivet samt NAV. Blant oppdragsgivere kan nevnes Din Utvikling, Reaktorskolen og Bedriftsakademiet.

Intuition Management er CARE-venn. CARE er en hjelpeorganisasjon som jobber for kvinners og jenters rettigheter og har prosjekter innen nødhjelp og langsiktig bistand i flere av verdens fattigste land. 

Visjon og verdier

Intuition Management AS sin visjon er å hjelpe deg til å oppfylle ditt potensiale og nå dine mål. Målet er å hjelpe deg og ditt sinn til å oppnå den forandring du ønsker på en trygg og behagelig måte. Slik at det er mulig for deg å skape den forbedring eller utvikling som du ønsker i ditt liv.

Intuition Management AS jobber etter Den Norske Coachforenings etiske krav og retningslinjer som omfatter verdier som Respekt, Redelighet, Integritet, Profesjonalitet og Taushetsplikt.