Karriereveiledning   Coaching   Selvutvikling

Karriereveiledning   Coaching   Selvutvikling

Aktuelt2021-08-01T22:58:26+02:00

Aktuelt

Hva er NLP?

NLP står for Nevro Lingvistisk Programmering. NLP utforsker forholdet mellom hvordan vi tenker (nevro), hvordan vi kommuniserer [...]

5 tips for å bli mer intuitiv

Å følge den indre stemmen er en måte å leve innenfra og ut. En måte å leve i pakt med den du er. Det er en måte å frigjøre seg fra å leve livet utfra andres forventninger. En måte å sette seg selv først. Det er en måte å sette seg i førersetet av livet sitt.

Finn din indre stemme

Du bare vet det, uten å kunne forklare hvorfor. Du bare vet at du gjør et riktig valg når du kjenner deg rolig og trygg samtidig som gleden strømmer opp igjennom ryggraden, gir deg en prikkende fornemmelse, frysning eller gåsehud.

Drømmejobben gjør høysensitive sterkere

For oss som er høysensitive er det viktig å lete etter det vi er genuint skrudd sammen for å gjøre. Det er viktig å finne ut av hva vi brenner for og at vi velger jobber hvor våre verdier blir ivaretatt.

De høysensitive i arbeidslivet

Arbeidsplasser hvor ledelsen fremstår som kynisk, krevende og autoritær kan oppleves særlig krevende for de høysensitiv. Det samme gjelder hvis arbeidsmiljøet et preget av konflikter.

Coaching betalt av arbeidsgiver

Det kan lønne seg for arbeidsgiver å dekke kostnadene for coaching både for ledere og medarbeidere. En profesjonell coach skal bidra til at du får klarere og mer bevisste bilder av din egen situasjon.

Gå til toppen